Sekretess


Sektress

1       Integritetspolicy


Vi har skapat denna sekretesspolicy (version 13.06.2018-221063940) till dig i enlighet med kraven i skyddsförordning Data (EU) 2016/679 och dataskyddslagen (DPA) för att förklara vilken information vi samlar in, hur vi använder data och vilka val Du som besökare på denna webbplats.
Tyvärr är det i naturen att dessa förklaringar låter väldigt tekniska, men vi försökte beskriva de viktigaste sakerna på ett enkelt och tydligt sätt.

2       Automatisk datalagring


När du besöker webbplatser idag skapas viss information automatiskt och lagras, inklusive på denna webbplats.
Om du besöker vår hemsida som det är nu lagrar vår webbserver (dator där den här webbplatsen lagras) automatiskt data som

·     Adressen (URL) på webbplatsen du besöker

·     Webbläsare och webbläsareversion

·     Operativsystemet som används

·     Adressen (URL) för den tidigare besökta sidan (referreringsadress)

·     Värdnamnet och IP-adressen för den enhet från vilken den är åtkomst

·     Datum och tid

·     I filer (webbserver loggfiler).


I regel lagras loggfiler för webbservrar i två veckor och tas sedan bort automatiskt. Vi avslöjar inte denna information, men vi kan inte utesluta att det kommer att ses vid olagligt beteende.
Den rättsliga grunden är i enlighet med artikel 6, punkt 1 f DSGVO (lagligheten av behandlingen) är att berättigat intresse att tillåta den korrekta driften av denna webbplats genom att detektera webbserver loggfiler.


 

 

 

3       Lagring av personuppgifter


Personuppgifter som du elektroniskt skickar till oss på denna webbplats, såsom namn, e-postadress, adress eller annan personlig information under formulär eller kommentarer i bloggen har vi, tillsammans med tid och IP Adress som används endast för det angivna syftet, förvaras säkert och inte lämnas till tredje part.
Vi använder endast dina personuppgifter för kommunikation med de besökare som uttryckligen begär kontakt och för hantering av de tjänster och produkter som erbjuds på denna webbplats. Vi kommer inte lämna ut dina personuppgifter utan samtycke, men vi kan inte utesluta att denna information kommer att ses vid olagligt beteende.
Om du skickar personlig information via e-post - utanför denna webbplats - kan vi inte garantera säker överföring och skydd av dina uppgifter. Vi rekommenderar att du aldrig skickar konfidentiella uppgifter via e-post.
Den rättsliga grunden föreskrivs i artikel 6, punkt 1a DSGVO (lagenlighet bearbetning) är att du ger oss tillstånd att bearbeta de data du angett. Du kan återkalla detta samtycke när som helst - ett informellt e-mail är tillräckligt, du hittar våra kontaktuppgifter i avtryck.

4       Rättigheter enligt Allmänna databeskyddsförordningen


Enligt bestämmelserna i GDPR och den österrikiska dataskyddslagen (DSG) har du i princip följande rättigheter:

·     Rätt till korrigering (artikel 16 GDPR)

·     Rätt till avbokning ("Rätt att glömma") (Artikel 17 GDPR)

·     Rätt till begränsning av bearbetning (artikel 18 GDPR)

·     Rätt till anmälan - Skyldighet att anmäla i samband med rättelse eller radering av personuppgifter eller begränsning av behandling (artikel 19 GDPR)

·     Rätt till dataöverföring (artikel 20 GDPR)

·     Rätt till invändning (artikel 21 GDPR)

·     Rätt att inte bli föremål för ett beslut som enbart grundar sig på automatisk bearbetning - inklusive profilering - (Artikel 22 GDPR)


Om du tror att behandlingen av data mot dataskyddslagstiftningen kränker eller dataskydd påståenden har annars kränks på ett sätt, kan du klaga till den tillsynsmyndighet som är i Österrike Data Protection Agency, vars webbplats du på https: // www. hitta dsb.gv.at/.

5       TLS-kryptering med https


Vi använder https för att överföra data säkert på Internet (dataskydd genom teknologisk design artikel 25 stycke 1 GDPR). Genom att använda TLS (Transport Layer Security), en krypteringsprotokoll för säker dataöverföring via Internet, kan vi säkerställa skyddet av konfidentiella uppgifter. De inser användningen av denna säker dataöverföring på den lilla låsikonen till vänster högst upp i webbläsaren och använda schema https (i stället för http) som en del av vår Internetadress.

 

6       Cookies


Vår hemsida använder HTTP-cookies för att lagra användarspecifika data.
En cookie är en kort datapaket som utbyts mellan webbläsare och webbserver för detta, men det är helt meningslöst och endast för webbprogram, till exempel. Som en onlinebutik får du mening, till exempel innehållet i en virtuell kundvagn.
Det finns två typer av cookies: Kakor från första parten skapas av vår webbplats, och cookies från tredje part skapas av andra webbplatser (t.ex. Google Analytics).
Det finns tre kategorier av cookies: nödvändiga cookies för att säkerställa grundläggande funktionalitet på webbplatsen, funktionella cookies för att säkerställa webbplatsens prestanda och riktade cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Vi använder cookies för att göra vår hemsida mer användarvänlig. Vissa cookies återstår lagrade på din enhet tills du tar bort dem. De tillåter oss att känna igen din webbläsare vid ditt nästa besök.


Se cookie-inställningar och radera cookies


Om du vill veta vilka cookies som har sparats i din webbläsare, ändra cookie-inställningar eller radera cookies, kan du hitta det här i dina webbläsarinställningar:

·     Safari: Hantera cookies och webbplatsdata med Safari

·     Firefox: Ta bort cookies för att ta bort data som webbplatser har lagrat på din dator

·     Chrome: Ta bort, aktivera och hantera cookies i Chrome

·     Internet Explorer: Ta bort och hantera cookies


Om du inte vill lagra data i cookies, så att du kan ställa in din webbläsare så att den informerar dig om användningen av cookies och låt den bara i enskilda fall. Du kan alltid ta bort cookies som redan finns på din dator eller inaktivera cookies. Tillvägagångssättet att vara annorlunda i din webbläsare, är det bäst att söka vägledning i Google med sökordet "Ta bort cookies Chrome" eller "Inaktivera cookies Chrome" i händelse av en Chrome eller ersätta ordet "Chrome" mot namnet på din webbläsare, till exempel. Till exempel, Edge, Firefox, Safari.
Om du i allmänhet inte tillåter oss att använda cookies, ska jag. inaktivera dem via webbläsarinställning kan vissa funktioner och sidor inte fungera som förväntat.

7       Sekretesspolicy för Google Fonts


Vi använder Google Fonts från Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA) på vår hemsida. Google-teckensnitt används utan autentisering och inga cookies skickas till Google Fonts API. Om du har ett konto hos Google skickas ingen av dina Google-kontouppgifter till Google när du använder Google Fonts. Google registrerar endast användningen av CSS och de teckensnitt som används och lagrar denna data säkert. Mer om dessa och andra frågor finns påhttps://developers.google.com/fonts/faq. Vilka uppgifter Google samlar in och hur den använder den här informationen finns påhttps://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/.

8       Sekretesspolicy för Google Maps


Vi använder Google Maps från Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA) på vår hemsida.
Genom att använda funktionerna på detta kort sänds data till Google. Vilka uppgifter Google samlar in och hur den använder den här informationen finns påhttps://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/.

9       Sekretesspolicy för Google Analytics


Vi använder Google Analytics på denna webbplats företaget Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043) för att utvärdera besöksdata statistiskt. Google Analytics använder riktade cookies.


Cookies från Google Analytics
• _ga

·     Utgångstid: 2 år

·     Användning: Differentiering av besökare på webbplatsen

·     Exempelvärde: GA1.2.1326744211.152221063940


• _gid

·     Utgångstid: 24 timmar

·     Användning: Differentiering av besökare på webbplatsen

·     Exempelvärde: GA1.2.1687193234.152221063940


• _gat_gtag_UA_ <egendom-id>

·     Utgångstid: 1 minut

·     Användning: Används för att smala på begäran. Om Google Analytics tillhandahålls via Google Tagghanterare heter den här cookien _dc_gtm_ <egenskaps-id>.

·     Exempelvärde: 1


För mer information om användarvillkoren och Sekretesspolicy enligt http://www.google.com/analytics/terms/de.html eller under
https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

10    Pseudonymization


Vårt bekymmer i DSGVOs mening är förbättringen av vårt erbjudande och vårt webbutseende. Eftersom användarnas integritet är viktigt för oss är användardata pseudonymiserade. Databehandling utförs på basis av lagkrav i § 96 TKG 3 såväl som den typ 6 EU DSGVO para en tände en (samtycke) och / eller f (vested intresse) av DSGVO.

11    Deaktivering av datainsamling av Google Analytics


Använda webbläsartillägg för att inaktivera Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js) kan hindra Google Analytics använt sina uppgifter besökare.
Du kan förhindra insamling av data som genereras av sådan cookie genom er användning av webbplatsen för att Google och behandlingen av dessa uppgifter av Google, genom att hämta plugin-finns på följande länk och installera: https://tools.google .com / dlpage / gaoptout? hl = sv


 
• Google Analytics databehandlingstillägg


Vi har ingått ett direkt kundavtal för användning av Google Analytics med Google som vi har accepterat "Data Processing ändring" i Google Analytics.
Mer om databearbetning Google Analytics kan hittas här:https://support.google.com/analytics/answer/3379636?hl=de&utm_id=ad


• Google Analytics IP-anonymisering


Vi har implementerat IP-adress anonymisering av Google Analytics på denna webbplats. Denna funktion har utvecklats av Google, så denna webbplats kan uppfylla gällande regler och rekommendationer från lokala dataskyddsmyndigheter dataskydds om de förbjuder lagring av hela IP-adress. Den anonymisering eller maskera IP sker så snart som IP-adresser i Google Analytics Collection nätverk anländer och före lagring eller bearbetning av data sker.
För mer information om IP-anonymisering påhttps://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=de.


• Google Analytics-demografi och ränterapporter


Vi har aktiverat annonseringsrapporteringsfunktionerna i Google Analytics. Demografiska och ränterapporter inkluderar ålder, kön och intressen. Detta gör det möjligt för oss att få en bättre bild av våra användare utan att kunna tilldela dessa uppgifter till individer. Mer om reklam funktioner kan hittas påhttps://support.google.com/analytics/answer/3450482?hl=de_AT&utm_id=ad.

Du kan stoppa en kryssruta för att använda aktiviteter och information om ditt Google-konto, se "annonser Inställningar" påhttps://adssettings.google.com/authenticated.


• Google Analytics-avaktiveringslänk


Genom att klicka på följande avaktiveringslänk kan du förhindra att Google registrerar ytterligare besök på den här webbplatsen. Obs! Ta bort cookies som använder inkognito / privat läge i webbläsaren, eller använda en annan webbläsare innebär att data samlas in igen.
Inaktivera Google Analytics

12    Integrerad Social Media Elements Sekretesspolicy


Vi integrerar delar av sociala medietjänster på vår hemsida för att visa bilder, videor och texter.
Genom att besöka sidor som representerar dessa element överförs data från din webbläsare till respektive sociala mediatjänst och lagras där. Vi har inte tillgång till dessa uppgifter.
Följande länkar leder dig till sidorna i respektive sociala mediatjänster där det förklaras hur de hanterar dina data:

·     Instagrams sekretesspolicy:https://help.instagram.com/519522125107875

·     Googles sekretesspolicy gäller YouTube:https://policies.google.com/privacy?hl=sv

·     Facebook Data Policy:https://www.facebook.com/about/privacy

·     Sekretesspolicy för Twitter:https://twitter.com/privacy

13    Facebook: s integritetspolicy


Vi använder funktionerna Facebook, ett socialt nätverk av FIrma Facebook Ireland Ltd., 4 Canal Grande, Canal Grande, Dublin 2 Irland.
Vilka funktioner (sociala plugin-moduler) Facebook ger, kan du läsa påhttps://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Genom att besöka vår hemsida kan information skickas till Facebook. Om du har ett Facebook-konto kan Facebook associera den informationen med ditt personliga konto. Om du inte vill ha det, logga du ut från Facebook.
Sekretesspolicyen, vilken information Facebook samlar in och hur de använder dem finns påhttps://www.facebook.com/policy.php.


 

14    Sekretesspolicy för YouTube


Vi använder YouTube, företaget YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA på denna sida av videotjänsten.
Genom att komma åt sidor på vår webbplats som har integrerade YouTube-videor överförs data till YouTube, lagras och utvärderas.
Om du har ett YouTube-konto och du är inloggad kommer den att vara associerad med ditt personliga konto och de data som finns lagrade i det.
Vilka uppgifter Google samlar in och hur den använder den här informationen finns påhttps://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/.

15    Sekretesspolicy för Twitter


Vi använder funktioner på denna webbplats från Twitter, ett Twitter International Company sociala nätverk, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07, Irland.
Detta tillåter också att personuppgifter överförs till Twitter. Vi övervakar inte denna datautbyte och lagrar inte något åt ​​det.
Om du vill veta mer om användningen av dina uppgifter via Twitter hittar du all information i Twitter: s sekretesspolicy påhttps://twitter.com/privacy. 
Om du har ett konto på Twitter kan du ändra dina sekretessinställningar i Kontoinställningar påhttps://twitter.com/settings/account.

16    Instagrams integritetspolicy


Vi använder Instagram-funktioner för sociala nätverk på Instagram LLC, 1601 Willow Rd, Menlo Park CA 94025, USA.
Vi kan visa bilder och videor med Embed Embed Instagram-funktioner.
Genom att ringa upp sidor som använder sådana funktioner sänds data (IP-adress, webbläsardata, datum, tid, cookies) till Instagram, lagras och utvärderas.
Om du har ett Instagram-konto och du är inloggad kommer den informationen att kopplas till ditt personliga konto och de data som finns lagrade i den.
Sekretesspolicyen som samlar information om Instagram och hur man använder den finns påhttps://help.instagram.com/519522125107875.

You get the I willl app
on the App Store and on Google Play.

 

Coming soon!